Kniha O dni a noci

Po mnoha letech jsem dokončil dávno připravovanou knihu O dni a noci. Zatím je ke koupi na http://www.palmknihy.cz/web/kniha/o-dni-a-noci

O dni a noci je povídková kniha o lidském hledání, nalézání a ztrácení – životě, lásce a smrti. Jazyk knihy se pohybuje napříč žánry i když několik povídek se zabydlelo v žánru fantasy. Jedna z nich byla kdysi s poměrně velkým úspěchem publikována v časopise Ikarie. Povídky jsou odděleny, nebo spíše propojeny, krátkou básničkou, avšak dohromady tvoří jeden pevně tematicky propojený celek. Atmosféru knihy pak podtrhují krásné ilustrace od Magdaleny T. Stárkové.

Je třeba poděkovat ještě korektorce Petře Vlčkové, režisérovi Martinu Suchánkovi za digitalizaci ilustrací a Romanovi Timplovi za sazbu a celkový design knihy.

S radostní oznamují, že mi dnes vyšla kniha i na Kosmasu –http://www.kosmas.cz/knihy/174860/o-dni-a-noci/
Kosmas selfpublishing nepodporuje, ale u Šalomouna udělali výjimku 🙂 Budu moc rád, když ti, co si knihu koupí a přečtou, napíší na Kosmasu krátkou recenzi.

Po všech peripetiích a nástrahách popsaných v příspěvku Self-Publishing elektronických knih po česku se má kniha O dni a noci objevila i na iBookStore.